HOME

 


26 maart 2014

Het E-nest word verwacht!


24 september 2013

Als het goed is zijn de laatste foutjes van de site verwijderd. Vind je er nog eentje. Zou je die dan willen door- mailen?


21 september 2013

Vermoedelijk is Aviendha zwanger! Inmiddels is ze al 8 gram aangekomen en begint ze al een buikje te ontwikkelen.


20 september 2013

Daar zijn we weer! Dit keer met een compleet nieuwe lay-out. Ik zelf ben heel erg tevreden met het resultaat, ik hoop jullie ook!


17 september 2013

Aviendha is gedekt door Bentley! Meer informatie over het D-nest vind je hier.

 


Hamstery Pure Honesty is een hamstery die zich richt op het fokken van zowel Syrische hamsters als Russische dwerghamsters. Momenteel zijn we alleen wat meer bezig met het fokken van de syrtjes. Omdat we alleen lieve , gezonde en tamme hamsters inzetten zijn alle ukken dat ook. Verder komen ze dagelijks in handen waardoor ze ook handtam naar hun nieuwe baasjes gaan.


De hamstery is gevestigd in Hoogkarspel, Noord Holland. Al zou eventueel vervoer nooit een probleem moeten zijn. Een paar keer per maand zijn we namelijk in Friesland en we komen dagelijks in Amsterdam.


Kijk rustig even rond op de website, je vind hier van alles. Onder het knopje informatie vind je bijvoorbeeld onder andere algemene informatie over de Syrische hamster en alle dwerghamsters, maar ook een uitgebreide uitleg over mijzelf en over mijn fokdoel.


Mocht je vragen hebben over mij, over de hamsters of iets heel anders. Stuur me dan even een mailtje! hamstery_pure_honesty@hotmail.com


Home

Nestjes

Bewoners

Te koop

Contact

Links

Over de hamstery

Informatie.html
Bewoners.html
Nestjes.html
Te_koop.html
Contact.html
Links.html